Displaying Markers from KML file

Jump to: navigation, search

For some reason I am not able to display markers loaded from KML. Besides that everything works like a charm. Does Google/GE need to be able to access the file on the server (it's an internal wiki for work) ?

My logs are not showing up any errors. Any tips on how to fault trace the issue?

193.216.151.6514:22, June 18, 2012

I have the same problem on a live site. no kml files are showing. I copied and pasted the examples from this wiki and they don't work on my site either. perhaps there is a missing param or localsettings call or simply gkml is not implemented for the public release? it is kind of hard to figure out without documentation. media wiki 1.9 smaps 1.0.5

I copied and pasted this from the kml example page. It does not render any kml on my site.

Loading map...
The following error has been detected in your syntax:
* Parameter coordinates must be one or more valid locations.

the kml valadates on maps.google.com as do all of my kml files. none render however.

96.18.199.1503:54, June 21, 2012

I posted the previous comment. the example renders here. Not on my site.

Grantiago03:58, June 21, 2012

This site is currently using Maps version 2.0 alpha, which has KML support improvements. This is still an early development version, so not really suited for production usage if you don't know what's going on. However, I will try to release a new dev version of Semantic Bundle including Maps soonish

https://www.mediawiki.org/wiki/Semantic_Bundle

Jeroen De Dauw16:49, June 29, 2012

Thanks. I had spent too much time trying all the settings. For the next release please consider the option of having the kml in a sidebar. If you need beta testing, my site is limited to a handful of users. I'm fair with the google maps api.

Grantiago17:35, June 29, 2012